ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

21 Απρ 2017

Μην ψάχνεις να βρεις την αγάπη εκεί που την έχασες.


Του Κωνσταντίνου Μάνεση.
Και να που έγινες και εσύ ένας από αυτούς.. Από αυτούς που είχαν μια σχέση, μια αγάπη και ένα πάθος. Τώρα έχεις μείνει μόνος σου, χωρίς να έχεις κάποιον να μοιράζεσαι τα συναισθήματά σου, χωρίς να έχεις κάποιον να σου κρατάει το χέρι και χωρίς να κοιτάζετε μαζί το μέλλον. Αλλά έμεινες εκεί, στο παρελθόν..
Η ζωή όμως είναι μια παράσταση που δε σταματάει να παίζεται.  Μη μένεις με τις θύμισες του παρελθόντος. Αν μείνεις στο παρελθόν δε θα χάσεις μόνο το παρόν, αλλά θα χάσεις και το μέλλον. Η μεγαλύτερη μαγκιά στην ζωή είναι να προχωράς όσο και αν έχεις πονέσει όσο και να έχεις στεναχωρηθεί όσο και αν έχεις πληγωθεί.
Κάθε φορά που κάποιος εξαφανίζεται από την ζωή σου, εσύ δε χάνεις, μαθαίνεις.
Μαθαίνεις πως οι άνθρωποι δεν είναι πάντα οι ίδιοι, με τον καιρό αλλάζουν. Μαθαίνεις πως δεν πρέπει να θεωρείς την αγάπη αιώνια και κυρίως μαθαίνεις πως πρέπει να κάνεις πολλές προσπάθειες μέχρι να βρεις πραγματικά αυτό που σου αξίζει..
Μην ψάχνεις λοιπόν στο σκοτεινό παρελθόν για μια αγάπη που πέρασε. Η αγάπη είναι το μόνο πράγμα στον κόσμο που δε θα το βρεις εκεί που το έχασες.Ανοίγεις τα μάτια…αφήνεις το παρελθόν… κοιτάς μπροστά και ξαφνικά…  Φως…!
« PREV
NEXT »