ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

21 Μαρ 2017

ΜΗΝ ΤΑ ΞΑΝΑΦΑΤΕ! Καταστρέφουν την καρδιά σας!


Επιστημονική έρευνα σοκάρει και φέρνει στο φως νέα στοιχεία. Αυτές οι τροφές καταστρέφουν την καρδιά και οδηγούν σε πρόωρο θάνατο!
Μια νέα επιστημονική έρευνα σοκάρει και φέρνει στο φως νέα στοιχεία.
Αν είστε και εσείς λάτρεις των αλλαντικών όπως: Σαλάμια, λουκάνικα, χάμπουργκερ, μπέικον αλλά και ζάμπον τότε θα πρέπει να διαβάσετε με προσοχή την παρακάτω επιστημονική έρευνα και τα αποτελέσματά της.
Σύμφωνα με την  έρευνα, οι καταναλωτές των παραπάνω αντιμετωπίζουν αυξημένο κίνδυνο καρδιολογικών προβλημάτων ή και πρόωρου θανάτου λόγω καρδιοπάθειας.
Οι ερευνητές, με επικεφαλής την καθηγήτρια περιβαλλοντικής ιατρικής Αλίτσια Βολκ του ιατρικού πανεπιστημιακού Ινστιτούτου Καρολίνσκα της Στοκχόλμης, που έκαναν τη σχετική δημοσίευση στο αμερικανικό καρδιολογικό περιοδικό «Circulation: Ηeart Failure», μελέτησαν στοιχεία για περίπου 37.000 άνδρες ηλικίας 45 έως 79 ετών χωρίς ιστορικό καρδιαγγειακών προβλημάτων ή καρκίνου.
Η μελέτη έδειξε ότι όσοι έτρωγαν το περισσότερο επεξεργασμένο κόκκινο κρέας αντιμετώπιζαν μεγαλύτερο κίνδυνο καρδιολογικού προβλήματος.
Οι γιατροί χτυπώντας τον κώδωνα του κινδύνου, ζητούν από τους καταναλωτές την μείωση των τροφών αυτών από το καθημερινό τους διαιτολόγιο, αντικαθιστώντας με μεγαλύτερες ποσότητες, φρούτων, λαχανικών και ξηρών καρπών
« PREV
NEXT »